środa, 21 sierpnia 2013

206. Kojąco.

Miłość to jest to, co pozostaje, gdy już zabrane jest wszystko. Nawet nadzieja.
 







Żytnie tosty francuskie podane z ricottą i gorącym sosem z gruszki, brzoskwini i cynamonu.
Rye french toasts served with ricotta and warm peach&pear souce with cinnamon.
 
 
Przepraszam za tak dużą ilość zdjęć, ale nie mogłam się zdecydować:) To chyba przez tę pogodę, że nic się nie chce. Tylko zanurzyć się pod kocem z kubkiem parującej herbaty i książką. Lubię to!
I co do ciasteczek, to wczoraj nie zdążyłam ich zrobić. Wstyd! Dlatego zaraz idę to nadrobić i jak wyjdą to się pochwalę.
Miłego dnia!
 
 
 
 

17 komentarzy:

  1. Przepysznie wygląda to śniadanie!
    A pogoda rzeczywiście beznadziejna dzisiaj - tak szaro i smutno na zewnątrz :(

    OdpowiedzUsuń
  2. Twoja śniadanie wygląda jak obiad!^^:) A Agathy nie lubię... chociaż kryminały to moja pasja!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja też jej jakoś nie lubię... a kryminały i horrory mogę czytać bez końca ;)
      Obłędne tosty! A ricotta przypomina bitą śmietanę <3

      Usuń
  3. sos jest cudowny! do tego ricotta mmm pysznie ;)
    miłego dnia ;*!

    OdpowiedzUsuń
  4. Ach, Twoje tosty wyglądają obłędnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. wygląda i brzmi wspaniale :3

    OdpowiedzUsuń
  6. Wygląda jak tostowy tort :D

    OdpowiedzUsuń
  7. I dobrze, że tyle zdjęć. Wyglądają mega apetycznie! Aż zgłodniałam :)
    Agata Christie <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Ojej, wygląda cudnie! <3 Uwielbiam A. Christe :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Smakowicie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  10. mmmm tosty francuskie, ricotta i ten gorący sos<3

    OdpowiedzUsuń
  11. Wyglądają jak jakiś omlet albo placek :D
    Pjooona za Christie :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Wygląda pięknie, nie dziwię się, że nie mogłaś się zdecydować ;) Możesz mi napisać jak zrobiłaś ten owocowy sos?

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.