środa, 3 lipca 2013

185.




Cynamonowo-karobowe tosty francuskie z chleba żytniego z żurawinami, podane z serkiem wiejskim, syropem z agawy i brzoskwinią (później jeszcze masło orzechowe).
Carob-cinnamon french toasts made of rye&cranberry bread, served with cottage cheese, agave syrup, peach and peanut butter (later).

Nie ma to jak wstać o 10 mimo że budzik dzwonił już o 7...
Dobra, ale nie załamuję rąk i idę do przodu!
Dzisiaj jest trochę rzeczy do zrobienia i nie chcę ich zostawiać na ostatnią chwilę jak to mam w zwyczaju...
Dlatego lecę i życzę Wam miłego dnia!
Ask?

6 komentarzy:

  1. Trzy godziny to ja jeszcze nigdy nie zaspałam:p

    OdpowiedzUsuń
  2. luuubię tosty w wersji czekoladowej! pysznie podałaś :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Francuskie w wersji czekoladowej to chyba moje ulubione :D

    OdpowiedzUsuń
  4. e tam;) widocznie potrzebowałaś snu, dlatego wstałaś o 10;) spokojnie, są wakacje;)

    francuuuskie tosty mmm<3

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale świetne tosty, mniaam! :) Pysznie podane!

    OdpowiedzUsuń
  6. Kocham wiejskiego na słodko, a z syropem z agawy go chyba tylko jeszcze nie ajdłam:D

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.