Cynamonowo-karobowe tosty francuskie z chleba żytniego z żurawinami, podane z serkiem wiejskim, syropem z agawy i brzoskwinią (później jeszcze masło orzechowe).
Carob-cinnamon french toasts made of rye&cranberry bread, served with cottage cheese, agave syrup, peach and peanut butter (later).
Nie ma to jak wstać o 10 mimo że budzik dzwonił już o 7...
Dobra, ale nie załamuję rąk i idę do przodu!
Dzisiaj jest trochę rzeczy do zrobienia i nie chcę ich zostawiać na ostatnią chwilę jak to mam w zwyczaju...
Dlatego lecę i życzę Wam miłego dnia!
Ask?
Trzy godziny to ja jeszcze nigdy nie zaspałam:p
OdpowiedzUsuńluuubię tosty w wersji czekoladowej! pysznie podałaś :)
OdpowiedzUsuńFrancuskie w wersji czekoladowej to chyba moje ulubione :D
OdpowiedzUsuńe tam;) widocznie potrzebowałaś snu, dlatego wstałaś o 10;) spokojnie, są wakacje;)
OdpowiedzUsuńfrancuuuskie tosty mmm<3
Ale świetne tosty, mniaam! :) Pysznie podane!
OdpowiedzUsuńKocham wiejskiego na słodko, a z syropem z agawy go chyba tylko jeszcze nie ajdłam:D
OdpowiedzUsuń