piątek, 10 maja 2013
159.
Sałata z pomidorkami koktajlowymi, awokado, fetą i grzanką pełnoziarnistą z dressingiem z cytryny, soli, pieprzu i octu balsamicznego.
Luttiuce with coctail tomatoes, avocado, feta cheese and wholegrain toast in lemon&vinegar dressing.
Zachciało mi się wytrawnego śniadania po raz pierwszy od dobrych kilku miesięcy. I muszę przyznać, że bardzo smaczne- awokado w takim wydaniu baaardzo mi zasmakowało:)
Niestety poza porankiem u mnie nic nie było już takie kolorowe...
Za dużo stresu, za dużo nerwów. Trzeba się jakoś wyżyc!
Miłego popołudnia!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Jak kolorowo! Musiało smakować przepysznie :)
OdpowiedzUsuńWspaniałe zdjęcia i smkowita sałatka :)
OdpowiedzUsuńTaką salatkę to ja poproszę!
OdpowiedzUsuńPyszny pomysł z tą sałatką :)
OdpowiedzUsuńodpocznij w ten weekend i mniej stresu ,wiecej uśmiechu ;*
OdpowiedzUsuńsałatka jest boska !! pokusiłaś mnie o taką, chyba sobie zrobię tylko bez awokado ;p
uwielbiam takie kolorowe śniadania. :D
OdpowiedzUsuńPostaraj się odstresować przez weekend. :)
wyjęłabym awokado, i sałatka idealna po prostu!
OdpowiedzUsuń