środa, 8 maja 2013

158.

Be comfortable with feeling uncomfortable.
 

Wegańskie pełnoziarniste lane kluski na mleku migdałowym z jabłkiem.
Vegan wholemeal "muggy noddles" with almond milk and an apple.

W końcu i ja skusiłam się na słynne kluski Sylwii. Zrobiłam bez jajka i na mleku migdałowym. Nie wygląda najlepiej, ale smakuje genialnie! Jeśli ktoś jeszcze nie próbował, to polecam:-)
Od wczoraj moja lodówka jest szczęśliwą posiadaczką szparagów w kolorze białym i zielonym oraz łodyg rabarbaru. Dzięki takim prostym rzeczom zaczynam czuc lato.
Miłego dnia!







6 komentarzy:

  1. w takim razie wypróbuję na pewno, skoro polecasz :)

    OdpowiedzUsuń
  2. na mleku migdałowym musiały smakować nieziemsko<3

    OdpowiedzUsuń
  3. za mną szparagi chodzą już od kilku tyg ale cena odstrasza;/

    OdpowiedzUsuń
  4. mmm kluseczki na mleku, uwielbiam je !! tylko jak tak bez jajka ?
    szparagi - muszę też zakupić , w koncu są w sklepach ;D

    OdpowiedzUsuń
  5. Wpakowana pysznościami po brzeg. Ja jabłkowych jeszcze nie robiłam :P

    OdpowiedzUsuń
  6. Prеtty! Τhis has been a reаllу wondеrful ρost.

    Thanκs for ѕupρlying this info.

    Μy homepagе - Saffron Extract Reviews

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.