czwartek, 17 października 2013

233. Idealnie.

Płatki owsiane z serkiem wiejskim, pieczonymi figami,orzechami włoskimi i solą.
 
 
Figi- ulubiony owoc tej jesieni. A w zeszłym roku, kiedy to po raz pierwszy ich spróbowałam w Prowansji, kompletnie nie przypadły mi do gustu. Jak widać, wszystko się zmienia (;
Miłego wieczoru!

11 komentarzy:

  1. Pysznie! U mnie dziś podobne dodatki, bardzo smaczne. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mi figi do gustu nie przypadły ale może za drugim razem będzie inaczej :) Osobiście wolę suszone :) Mimo to owsianka ma bardzo fajne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ta sól musiała idealnie podkręcić smak. lubię tak :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W zasadzie po raz pierwszy do owsianki dałam "sporą" szczyptę soli i to bez żadnego słodzidła. I muszę powiedzieć, że zachwycił mnie ten smak!

      Usuń
  4. Idealnie jest? To dobrze! Cieszę się :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Pięknie te figi się prezentują ;D

    OdpowiedzUsuń
  6. pychota! też muszę wypróbować wariant solony :)

    OdpowiedzUsuń
  7. smaki się zmieniają, ja sama dziś przekonałam się do jednego owocu :)
    takie owsianki są idealne <3

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.