Płatki owsiane z serkiem wiejskim, pieczonymi figami,orzechami włoskimi i solą.
Figi- ulubiony owoc tej jesieni. A w zeszłym roku, kiedy to po raz pierwszy ich spróbowałam w Prowansji, kompletnie nie przypadły mi do gustu. Jak widać, wszystko się zmienia (;
Miłego wieczoru!
Pysznie! U mnie dziś podobne dodatki, bardzo smaczne. :)
OdpowiedzUsuńMi figi do gustu nie przypadły ale może za drugim razem będzie inaczej :) Osobiście wolę suszone :) Mimo to owsianka ma bardzo fajne dodatki :)
OdpowiedzUsuńta sól musiała idealnie podkręcić smak. lubię tak :)
OdpowiedzUsuńW zasadzie po raz pierwszy do owsianki dałam "sporą" szczyptę soli i to bez żadnego słodzidła. I muszę powiedzieć, że zachwycił mnie ten smak!
Usuńfigi, figi! lubię figi! :)
OdpowiedzUsuńIdealnie jest? To dobrze! Cieszę się :)
OdpowiedzUsuńIdealnie tylko w misce (póki co)! (;
UsuńPięknie te figi się prezentują ;D
OdpowiedzUsuńpychota! też muszę wypróbować wariant solony :)
OdpowiedzUsuńRzeczywiście idealnie ;)
OdpowiedzUsuńsmaki się zmieniają, ja sama dziś przekonałam się do jednego owocu :)
OdpowiedzUsuńtakie owsianki są idealne <3