czwartek, 15 listopada 2012

73.


Dziś na szybko, w biegu. Wiem,że znowu będzie fala krytyki, ale cierpliwości...
Miłego wieczoru!

Chleb orkiszowy z pastą rybną, serkiem wiejskim i domowym musem jabłkowym.
Ripe bread with fish paste, cottage cheese and homemade apple moousse.

11 komentarzy:


  1. Ciekawa ta pasta. Czy ja tam widzę szpinak, czy to inne zielsko? ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam mus jabłkowy! ja robię taki dodatkowo z bananem i smakuje zupełnie jak Gerberek:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też tak czasami robię, ale wolę czysty smak jabłka:-)

      Usuń
  3. Hej kochana, pokrytykują, pokrytykują i nic z tego więcej nie będzie, musisz słuchać swojego wewnętrznego głosu i jeść tyle ile na razie potrafisz. Krok po kroczku jesteś w stanie osiągnąć sukces, bez pośpiechu i kontroli. Wiem, że jest to możliwe, uwierz mi, sama przez to przechodziłam. Bardzo Cię proszę przeczytaj słowa na moim blogu. Wyjątkowo w Ciebie wierzę. :*

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję i czytał Twój dzisiejszy wpis. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i będę traktowała to jako wzór!

      Usuń
  4. Mi się to śniadanie podoba. Ej, nim zaczniecie krytykować innych, zastanówcie się nad sobą.

    OdpowiedzUsuń
  5. po co miałaby być fala krytyki?

    OdpowiedzUsuń
  6. fajne śniadanko ,nawet jak na szybko to moze być pyszne !

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.