czwartek, 15 listopada 2012

73.


Dziś na szybko, w biegu. Wiem,że znowu będzie fala krytyki, ale cierpliwości...
Miłego wieczoru!

Chleb orkiszowy z pastą rybną, serkiem wiejskim i domowym musem jabłkowym.
Ripe bread with fish paste, cottage cheese and homemade apple moousse.

11 komentarzy:


  1. Ciekawa ta pasta. Czy ja tam widzę szpinak, czy to inne zielsko? ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam mus jabłkowy! ja robię taki dodatkowo z bananem i smakuje zupełnie jak Gerberek:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też tak czasami robię, ale wolę czysty smak jabłka:-)

      Usuń
  3. Hej kochana, pokrytykują, pokrytykują i nic z tego więcej nie będzie, musisz słuchać swojego wewnętrznego głosu i jeść tyle ile na razie potrafisz. Krok po kroczku jesteś w stanie osiągnąć sukces, bez pośpiechu i kontroli. Wiem, że jest to możliwe, uwierz mi, sama przez to przechodziłam. Bardzo Cię proszę przeczytaj słowa na moim blogu. Wyjątkowo w Ciebie wierzę. :*

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję i czytał Twój dzisiejszy wpis. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i będę traktowała to jako wzór!

      Usuń
  4. Mi się to śniadanie podoba. Ej, nim zaczniecie krytykować innych, zastanówcie się nad sobą.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję- na Ciebie zawsze mogę liczyc:-)

      Usuń
  5. po co miałaby być fala krytyki?

    OdpowiedzUsuń
  6. fajne śniadanko ,nawet jak na szybko to moze być pyszne !

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.