niedziela, 23 września 2012
38.
Nie lubię marnować czasu. Dlatego o 8 zamiast wylegiwać się w ciepłym łóżku, poszłam biegac. I bardzo dobrze, bo pobiłam swoją życiówkę! Potem kąpiel i to pyszne śniadanie. I spokojnie, nie jestem na diecie bezglutenowej- to tylko taki eksperyment. Ale były bardzo dobre, w sam raz na regenerację:-) Chcecie przepis?
Miłej niedzieli!
Placuszki bezglutenowe z bananem, masłem orzechowym i syropem klonowym. Kakao na mleku soj.
Gluten-free dumplings with mashed banana, peanut butter and maple syrup. Cocoa on soy milk.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Gratuluję! :) Pyszne dodatki...
OdpowiedzUsuńmoje ulubione masło..mmm własnie zjadam z nim owsiankę :)
OdpowiedzUsuńChcemy! :))
OdpowiedzUsuńJuż są na drugim blogu:-)
UsuńPlacuszki z masłem i syropem! Pycha :)
OdpowiedzUsuńJa powinnam choć trochę pobiegać przed zaliczeniem w środę, ale jak zwykle mi się nie chce przez zimnoo :D
To prawda, że jest bardzo zimno, ale jak się biega to się tego nie czuje:-)
UsuńWszystko, co najlepsze w jednych placuszkach! kocham masło orzechowe <3
OdpowiedzUsuńJasne, że chcemy. :) Wyglądają bardzo apetycznie.
OdpowiedzUsuńJuż są!
Usuńgratuluję!:) klasyczne połączenie dodatków, jedno z najlepszych<3
OdpowiedzUsuńTo prawda, a w dodatku w ogóle nie słodkie :P
Usuńmniam ,wyglądają przepysznie ! i do tego bananowe ;)
OdpowiedzUsuńchcemy! bo wygladaja bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńa ja się wyłamię i powiem że nie zjadłbym tego masła, nawet jakby mi dawali za darmo:P
OdpowiedzUsuńA to dlaczego???
UsuńTo masło nie smakuje jak maslo...Lepiej kupić 'normalne' i rozkoszować się prawdziwym smakiem. :) Różnią się jakimiś 30-40 kcal, a to wcale nie wiele :)
Usuńjuż nie chodzi nawet o śmieszny fakt że jest odtłuszczone (odchudzać orzechy?oO), ale po prostu felix w smaku jest okropne i to było moje pierwsze masło do którego się zrazilem i przez chyba rok nie chciałem już spróbować innego.. potem po pewnym czasie wypróbowałem to z sante i zacząłem odkrywać coraz lepsze smaki.. poza tym 60% orzechów to raczej z dodatkiem orzechów, a nie masło orzechowe:)
UsuńW sumie to macie rację, ale jak byłam na zakupach to tylko to było dostępne:-)
Usuńmi bardzo smakuje to masło!
OdpowiedzUsuńPlacuchy wyglądają wspaniale, ale to masło orzechowe jest lekko mówiąc "niedobre" ;P
OdpowiedzUsuńDla mnie w smaku wiele się nie różni:-)
UsuńTeż używam to masło, a placuszki były u mnie wczoraj. :)
OdpowiedzUsuńNo i bardzo dobrze:-)
UsuńSmacznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńświetne są te placki!
OdpowiedzUsuń