wtorek, 28 sierpnia 2012

28.


I dzisiaj znowu Was zostawiam. Tym razem do soboty. Jadę jeszcze trochę odpocząć przed tym okropnym miejscem zwanym szkołą...
Ale zostawiam Wam jeszcze kulinarną odsłonę Francji w moim wykonaniu.
Miłego tygodnia!

Grahamka z wiejskim twarogiem, miodem kremowym i dżemem porzeczkowym. Kakao.
Graham bun with cottage quark, creamy honey and redcurrant jam. Cocoa.

20 komentarzy:

  1. baw się dobrze! i odpoczywaj :)
    kremowy miód? a jaki to?:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję:-)
      To jest miód bardzo gęsty, ale płynny i o kremowej barwie. Mój ulubiony:-)

      Usuń
  2. pyszne kanapki!
    jedź,korzystaj i baw się jak najlepiej :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam grahamki z takimi pysznościami :)

    OdpowiedzUsuń
  4. mniam takie grahamki uwielbiam <3 pycha !

    OdpowiedzUsuń
  5. kremowy miód? jeszcze o takim nie słyszałam:D
    mm dawno już nie jadłam grahamki z takimi pysznymi dodatkami<3

    OdpowiedzUsuń
  6. Już pisałam, że jest to miód gęsty, ale płynny o kremowej barwie :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ciekawy kolor miodu! Pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mam bardzo podobny miodek w domu. To chyba jest rzepakowy, nie mylę się? To mój ulubiony. Jest cudowny, a na bułeczce prezentuje się nieziemsko!

    OdpowiedzUsuń
  9. Połączenie sera z miodem albo demem jest genialne :) A kakao uwielbiam :D

    OdpowiedzUsuń
  10. @pierniczkowa: to akurat jest mniszkowy, ale większej różnicy między nimi nie ma :D
    @yamahusha: kakao to mój smak z dzieciństwa:-)

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.