sobota, 23 lutego 2013

119.


Dziękuję bardzo za ciepłe słowa odnośnie fotorelacji. Jest mi bardzo miło z tego powodu.
A tymczasem chillout.
Miłej soboty!

Twaróg eko z gruszką i organicznym masłem migdałowym.
Eco quark with pear and organic almond butter.

Przy okazji zapraszam po przepis na bajgle na drugiego bloga.

12 komentarzy:

  1. masło migdałowe;;>" nie widzialam nigdy takiego;/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To jest akurat z USA, ale widziałam takie w sklepach ze zdrową żywnościa,itp.

      Usuń
  2. masło migdałowe <3 i twarożek -pysznie !
    udanego soboty ;*

    OdpowiedzUsuń
  3. zazdroszczę ci tego migdałowego masełka ;d

    OdpowiedzUsuń
  4. Podrzuć mi trochę tego masła migdałowego, bo nigdy takiego nawet na oczy nie widziałam! :D
    Uwielbiam gruszki<3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Troszeczkę jeszcze zostało, więc się śpiesz^^

      Usuń
  5. Masło migdałowe musi być genialne *,*

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Moim zdaniem lepsze od tego zwykłego.

      Usuń
  6. Lubię twarożek w każdej postaci :) Pycha !

    OdpowiedzUsuń
  7. Mniam, ale pysznie. Jeszcze to masełko, już drugi raz się nim ekscytuję :D

    OdpowiedzUsuń
  8. jejku, jakie słodkie pyszności! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. smaczne śniadanko :)
    i ciągle się zachwycam Twoją miseczką ^^

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.