wtorek, 1 stycznia 2013

100!

 
Kochani!
Chciałam Wam przede wszystkim podziękować, bo był to dla mnie rok ciężki. Dlatego wchodzę w nowy z optymizmem i nadzieją, że wszystko zależy ode mnie i w końcu zacząc cieszyć się życiem. Tego Wam życzę!
Szczęśliwego Nowego Roku!

Makowiec po japońsku (z jabłkiem), mandarynką i winogronami.
Japaneese poppy-seed cake (with an apple), tangerine and grapes.

13 komentarzy:

  1. Wow jeszcze nie słyszałam o japońskim. Ciekawy pomysł ;-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Japoński musi nieźle smakować:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale narobiłaś ochoty na taki makowiec! Musi być smaczny bardzo ;D Szczęsliwego 2013 roku :)

    OdpowiedzUsuń
  4. jeja, jak smakowicie wygląda. *.*
    szczęśliwego Nowego Roku! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Szczęścia w Nowym Roku! :)
    Dobrze zacząć dzień pysznego ciacha!

    OdpowiedzUsuń
  6. Pycha! :) Moja mama robiła taki na święta.
    Szczęśliwego 2013 ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. A nigdy nie jadłam ;p
    Najlepszego!

    OdpowiedzUsuń
  8. wow jakie świetne ciasto<3
    zdrówka w Nowym Roku;*

    OdpowiedzUsuń
  9. wszystko będzie DOBRZE :*

    OdpowiedzUsuń
  10. super ciacho ;)
    tak wszystko zalezy do nas, życzę szczęścia i trzymam kciuki ;)
    wszystkiego dobrego w nowym roku ;*

    OdpowiedzUsuń
  11. Dziękuję bardzo za informację:-)

    OdpowiedzUsuń
  12. pyszne to ciasto :) nigdy szczerze mówiąc takiego nie jadłam : p
    + dodaje sie do obserwatorów i zapraszam do mnie na śniadanko :)
    simpy-way-to-heaven.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło, jeśli pozostawisz po sobie ślad.
Wszystkie komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą publikowane.